Bomb Cosmetics

Bath Blasters & Bath Mallows

Soap

Lip Care

Candles

Over Bomb Cosmetics

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in alle bomb producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. Bomb Cosmetics gebruikt waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben ze al hun glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!

Om nog milieuvriendelijker te zijn, werkt Bomb Cosmetics nu aan het veranderen van hun biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Bomb Cosmetics is van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. Bomb Cosmetics is er trots op dat ze producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Handgemaakt? Waar hebben we het over?

Bomb Cosmetics bedoelt 100% handgemaakt - alle producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij het team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen de ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. Ze tekenen handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

Test Bomb Cosmetics op dieren?

Ze hebben NOOIT een van de eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hen te doen. En zo graag als ze hun bombfamilie willen uitbreiden in de 72 landen waar ze al leveren, ze weigeren eenvoudigweg een land toe te voegen aan deze lijst waarvoor dierproeven wettelijk moeten worden uitgevoerd.

Veganistisch?

Alle zepen en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.